MotoVeda vanaf heden officieel Kawasaki dealer

IMG 5259 low

Met ingang van het nieuwe seizoen is MotoVeda in Ede officieel Kawasaki dealer, waarmee Kawasaki zijn netwerk nog verder verstevigt. Een officiële viering van dit heugelijke feit is vanwege de COVID-19-beperkingen uitgesteld, maar wat in het vat zit verzuurt niet!

MotoVeda is een begrip in Ede en omstreken op het gebied van gemotoriseerde tweewielers. Wat in 2011 als brom- en snorfietswinkel begon is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een zaak waar door een gemotiveerd en deskundig team de verkoop en onderhoud van motoren en scooters wordt gedaan.

"Op onze oude locatie waren we uit de voegen gegroeid en toen we afgelopen jaar onze plannen presenteerden was Kawasaki meteen enthousiast en heeft ons vanaf het begin ondersteund", zegt eigenaar Henk Veenendaal. "De ruimtelijke inrichting en persoonlijke aanpak past perfect bij de Kawasaki filosofie."

In acht maanden tijd is aan de Galvanistraat in Ede een compleet nieuwe, ruim opgezette 1800 m2 showroom ingericht, waar ruim 100 nieuwe en gebruikte motoren en (motor)scooters te vinden zijn.

 

"Bij ons ligt de focus op kwaliteit en service", vult Henk Veenendaal aan. "We willen de motorzaak zijn met de beste service en adviezen en aandacht voor de klant. En met Kawasaki hebben we er nu een ijzersterk merk bij om trots op te zijn, waarmee we een brede groep motorrijders kunnen aanspreken."

"We zijn ontzettend blij met MotoVeda als nieuwe Kawasaki dealer", zegt Theo Kruythof, Sales Manager Kawasaki Benelux. "MotoVeda is een begrip in Ede en omgeving. Het is een jong, dynamisch en enthousiast team met veel aandacht voor de klant en dat sluit naadloos aan bij onze Kawasaki filosofie en we kijken uit naar een succesvolle samenwerking!

Vanwege de aanhoudende COVID-19 restricties kon de officiële opening van het nieuwe pand en de viering van het Kawasaki dealerschap geen doorgang vinden, maar dat zal later dit jaar als de restricties zijn opgeheven op passende wijze worden goedgemaakt.

MotoVeda is gevestigd aan de Galvanistraat 55 in Ede. Openingstijden van dinsdag t/m vrijdag van 9:00 - 17:30 en zaterdag van 9:00 - 17:00 uur. MotoVeda is 24/7 online bereikbaar via www.motoveda.nl.

MotoVeda sfeerimpressie: https://www.youtube.com/watch?v=373UbNO6KTA

Deel via: