Kawasaki onthult 2023 Z900RS en Z900RS SE

22MY Z900RS SE BK3 STA 11site

De stijlvolle Z900RS is de populairste motor in het retro segment. Deze hommage aan de legendarische Kawasaki Z1 is uitgegroeid tot een Europees-wijd succesnummer en is vele jaren achtereenvolgend verkozen tot Retro motorfiets van het jaar. Voor 2023 zal deze King of Cool naast de bestaande kleur Candy Tone Blue ook beschikbaar komen in de nieuwe kleur Metallic Diablo Black / Metallic Imperial Red.

De legendarische Z900RS is voorzien van een heerlijk koppelrijk 948cc viercilinderblok met een indrukwekkend eindschot. Verder is werkelijk ieder onderdeel van de Z900RS onder de loep genomen door de designers en engineers in Japan om een prachtige retro uitstraling met de meest moderne technieken te kunnen combineren. Denk aan de unieke gegoten wielen, hoge kwaliteit laklaag, teardrop tank, vele gepolijste delen, koelvinnen op het motorblok, en het fantastisch getunede uitlaatgeluid.

Daarnaast beschikt de Z900RS over de modernste veiligheidssystemen zoals ABS, 2-mode Traction Control, vederlichte Assist & Slipper koppeling en radiale remklauwen.

De 2023 Z900RS is vanaf november al te zien bij de Kawasaki dealer in de kleuren:

  • Metallic Diablo Black / Metallic Imperial Red (NIEUW)
  • Candy Tone Blue

Z900RS SE

De Z900RS SE (Special Edition) genoot na zijn introductie direct enorme populariteit onder Kawasaki- en motorliefhebbers. Retro Sport design in combinatie met de speciale Yellow Ball kleurstelling bleek een schot in de roos en zorgde ervoor dat het model binnen zeer korte tijd was uitverkocht.

Met het SE model wordt de mix van het heden en het verleden naar een hoger niveau getild. Met name het rijwielgedeelte werd verbeterd door middel van een Öhlins S46 schokdemper met gemakkelijk verstelbare veervoorspanning, Brembo M4.32 remklauwen, Brembo Remschijven en staalomvlochten remleidingen.

Vanaf november is de 2023 Z900RS SE beschikbaar bij de Kawasaki dealers.

Kijk voor meer informatie over deze modellen of een dealer bij u in de buurt op www.kawasaki.nl

Z900RS – King of Cool

Deel via: