Druijff Racing wordt officiële Kawasaki Race Partner voor Nederland

Erwin Druijf

Druijff Racing is al meerdere seizoenen als Kawasaki team actief in de Dutch Superbike klasse van het International Dutch Championship. Vanuit deze goede samenwerking is Druijff Racing door Kawasaki aangesteld als Kawasaki Race Partner voor Nederland. Het bedrijf gevestigd in Lunteren is hiermee nu het officiële adres voor het leveren en prepareren van Kawasaki motoren voor race- en circuitgebruik, en het leveren van Kawasaki raceonderdelen. Daarnaast zal Druijff Racing ook als Kawasaki serviceverlener aanwezig zijn bij de races van het IDC kampioenschap. 

Druijff Racing Kawasaki zal in het seizoen 2022 met Wayne Tessels en Alexander Klaassen van start  gaan op Kawasaki Ninja ZX-10R motoren in het International Dutch Championship, afgekort IDC. Net als voorgaande seizoenen is het doel om te strijden voor een toppositie in het Dutch Superbike kampioenschap. Druijff Racing zal naast het raceteam ook als Kawasaki serviceverlener, op het gebied van onderdelen en technische ondersteuning, aanwezig zijn bij de evenementen van het IDC kampioenschap.

Druijff Racing is het bedrijf van oud coureur Erwin Druijff. Het specialisme van Druijff Racing is het prepareren en tunen van motoren voor circuitgebruik. De laatste jaren heeft Druijff Racing zich steeds meer gespecialiseerd in het merk Kawasaki. Door de uitstekende samenwerking, die ontstaan is vanuit de racerij, heeft Druijff Racing nu het label Kawasaki Race Partner voor de regio Nederland gekregen. Met deze benoeming is Druijff Racing vanaf nu de officiële totaalleverancier op het gebied van Kawasaki raceproducten in Nederland. 

Erwin Druijff - Druijff Racing: “In 2019 zijn we de samenwerking met Kawasaki begonnen door met een team te starten in het Nederlands kampioenschap. Door ons raceteam hebben we veel ervaring en kennis opgedaan met Kawasaki en dat zien we ook duidelijk terug in ons bedrijf. We krijgen steeds meer Kawasaki klanten in onze werkplaats en zien steeds meer “groen” op de Nederlandse circuits. Dat we deze samenwerking nu uitbreiden en een officiële benoeming tot Kawasaki Racing Partner krijgen maakt mij toch wel trots. Het laat tevens zien dat Kawasaki vertrouwen heeft in wat Druijff Racing doet. We bieden klanten een totaalpakket van diensten en mogelijkheden. Denk aan het compleet naar wens opbouwen van racemotoren, specifieke onderdelen maken, vering service en het bieden van tuning. Naast onze werkplaats bieden wij ook ondersteuning op het circuit. We kijken erg naar uit ons om van onze Kawasaki Race Partner status een succes te maken!”

Henk Salomons – Branch Manager Kawasaki Benelux: “We zijn zeer tevreden met het werk van Druijff Racing als Kawasaki team en service verlener van Kawasaki raceonderdelen in het International Dutch Championship. Het is belangrijk dat we ons ook op landelijk niveau laten zien met goed getunede motoren en producten. Vanuit deze goede samenwerking is Druijff Racing nu ook onze Kawasaki Race Partner voor Nederland geworden. We hebben er alle vertrouwen in dat Erwin en zijn team hier een succes van gaan maken en we hopen met deze keuze het aantal Kawasaki racemotoren in de Nederlandse kampioenschappen nog verder te laten groeien.”

Deel via: