2023 model hightech Kawasaki Ninja 1000SX vanaf oktober beschikbaar

23MY Ninja 1000 SX 01

De unieke Ninja 1000SX, trendsetter in het moderne Sport Touring segment, combineert sportiviteit met comfortabel reizen. Deze ultieme Sport Tourer is sinds zijn introductie enorm geliefd om zijn verfijnde rij eigenschappen, comfort, uitzonderlijke bagagemogelijkheden en rijke standaarduitrusting.

Het oersterke 1.043cc vier-in-lijn blok met 111 Nm koppel blinkt uit in souplesse en sportiviteit. Ondersteund door verschillende elektronische systemen waaronder cruise control, up/down quickshifter en een 4-tal rijmodi (Sport, Road, Rain en Rider mode) wordt het comfort en rijplezier nog verder verhoogd.

Voor maximale veiligheid zijn Traction Control en ABS gekoppeld aan de 6-assige IMU waardoor deze hellingshoekafhankelijk kunnen ingrijpen wanneer nodig. Verder maken een meervoudig verstelbare ruit en full colour TFT-display met bluetooth smartphone verbinding onderdeel uit van de standaarduitrusting.

De Ninja 1000SX heeft een stijf aluminium frame dat een hoge mate van massacentralisatie biedt en een uitmuntende balans tussen wendbaarheid en stabiliteit. Het chassis reageert snel op de input van de rijder en vangt zonder moeite oneffenheden in het wegdek op. Met een afzonderlijke verstelknop is de veervoorspanning van de schokdemper eenvoudig en snel aan te passen aan de wensen van de rijder. Het rijden van grote afstanden is een waar genot.Aankomend seizoen zal de Ninja 1000SX naast de bestaande Emerald Blazed Green kleur ook beschikbaar zijn in de nieuwe kleur Metallic Matte Sovereign Red. Vanaf aanstaande oktober is het 2023 model beschikbaar bij de Kawasaki dealers.

Net als in het voorgaande jaar zullen ook de aantrekkelijke Tourer, Performance en Performance Tourer accessoire pakketten weer beschikbaar zijn.

Prijzen worden later dit jaar bekend gemaakt. Kijk voor meer informatie of een dealer bij u in de buurt op www.kawasaki.nl.

 

Ninja 1000SX – De Ultieme Sport Tourer.

Deel via: