Evenementen kalender 2018 van de Kawasakimerkclub Nederland.
Deze kan nog worden aangevuld.

 

 • 1&2 december.

  Kawasaki organiseert Mega News Show 2019 modellen!

  Als grootste Japanse motormerk in de Benelux heeft Kawasaki besloten om een vervolg te geven aan haar succesvolle News Show in het Nationaal Militair Museum in Soest. In het weekend van 1 en 2 december zullen alle nieuwe 2019 Kawasaki modellen en primeurs weer op deze schitterende locatie te bewonderen zijn.

  Tijdens de Kawasaki News Show zullen niet alleen alle 2019 Kawasaki modellen en kleuren voor het eerst op Nederlandse bodem te zien zijn. Ook zullen een groot aantal Kawasaki partners, zoals Race Teams, Clubs en een schitterend ‘Kawasaki Legends Museum’ voor een onvergetelijke merkbeleving zorgen. Daarnaast zullen vele vaste partners, waaronder Monster Energy en Motul aanwezig zijn.

   

  Henk Salomons, General Manager Kawasaki Motors Benelux:

  “De eerste editie van de Kawasaki News Show afgelopen jaar was een doorslaand succes. De bezoekers konden de unieke mix van een hoogwaardige merkpresentatie met vrij parkeren en vrije toegang tot een indrukwekkend museum enorm waarderen. Met onze eigen News Show doen we onze fans in een topomgeving een groot plezier!

   

  Schrijf je nu alvast in

  De toegang voor de Kawasaki News Show en het museum is gratis op vertoon van je motorrijbewijs en na pre-registratie op www.kawasaki.nl. Mensen zonder motorrijbewijs betalen het gesponsorde Kawasaki tarief van € 5,- (normale entreeprijs € 14,00).


 • Kalender 2019
 • Megatour 2019 mijlenver:
  Van zaterdag 18-5-2019 tot en met vrijdag 24-5-19
  Lake districkt  & Schotland.
  Mee info Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Tot zover..
Meer info bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Kawasaki merkclub Nederland.

logo kawasakimerkclub-2015

2018  Kawasaki Merkclub Nederland   globbers joomla templates